Ballina Vendi “ARTI NE KATEDER”, EDICIONI I DYTE NE “VILSON KILICA”

“ARTI NE KATEDER”, EDICIONI I DYTE NE “VILSON KILICA”

2

Galeria e arteve “Vilson Kilica” ne Fier ka pritur per te dytin vit ekspoziten “Arti ne Kateder”. Ky edicion  ka berw bashke liceon artistik “Jordan Misja” Tirane dhe “Jakov Xoxa” ne Fier, e ndersa jane paraqitur perpara artwdashwsve vepra tw pwrzgjedhura me shumw kujdes nga pedagogw e udherrwfyes tw artit. Gjithcka ka ardhur nen vemendjen e Bashkise se Fierit

https://youtu.be/D4fLlt0Kt64