Ballina Vendi ARREST ME BURG PER AUTORET E GRABITJES NE GRESHICE

ARREST ME BURG PER AUTORET E GRABITJES NE GRESHICE

2

Klejdi Saliaj dhe Arber Muçaj , dy prej autoreve te  grabitjes se ndodhur ne Greshice te Mallakastres  mbremjen e 23 Marsit jane paraqitur prane togave te zeza te Gjykates se Fierit. Pas shqyrtimi te prova dhe fakteve gjyqtarja Olketa Liçe ka vendosur masen “arrest me burg” per dy te ndaluarit duke vleresuar si te ligjshem ndalimin e tyre nen akuzen per vjedhje me dhune te kryer ne bashkepunim. Ne kerkim eshte edhe nje tjeter shtetas, I cili eshte identifikuar nga ana e policise.

https://youtu.be/rWUztrdj_90