Ballina Vendi AMBASADORI RUMUN: MBESHTETJE SHQIPERISE DREJT BE, VIJONI REFORMAT

AMBASADORI RUMUN: MBESHTETJE SHQIPERISE DREJT BE, VIJONI REFORMAT

2

Nga Fieri, ambasadori i Rumanise Mircea Perpelea ka dhene mesazhe inkurajuese per Shqiperine. Duke qene se Rumania eshte vendi qe mban Presidencen e radhes ne BE, Perpelea tha se Rumania do vazhdoje te jete nje vend mik i shqiptareve si dhe te mbeshtese aspiratat e tyre per tu integruar ne BE. Por, nga ana tjeter ai apeloi te vijohet me reformat.

https://youtu.be/Xn75nMW3XQQ