Ballina Vendi AMBASADORI I RUMANISE: SHQIPERIA KA BERE HAPA POZITIV DREJT BASHKIMIT EVROPIAN

AMBASADORI I RUMANISE: SHQIPERIA KA BERE HAPA POZITIV DREJT BASHKIMIT EVROPIAN

2

Rruga drejt Bashkimit Evropian eshte e mbare dhe Shqiperia ka bere hapa pozitiv. Ka qene kjo deklarata e bere nga Fieri e  Ambasadorit te Rumanise ne vendin tone Mircea Perpelia, vendi I te cilit merr udheheqjen e radhes se Bashkimit Evropian duke filluar nga janari I vitit te ardhshem.  Ambasadori ka shtuar se mund te jete  pervoja e aderimit te Rumanise ne BE nje model  i mire  per Shqiperine.

 

https://youtu.be/VZtt56uYg-M