Ballina Vendi AKUARELISTET EUROPIAN, EKSPOZITE NE GALERINE E ARTEVE FIER

AKUARELISTET EUROPIAN, EKSPOZITE NE GALERINE E ARTEVE FIER

2

Eshte celur ne mjediset e galerise se arteve ne Fier ekspozita ne akuarel e 28 artisteve nga 14 shtete te Europes. Kuratori i kesaj ekspozite  Helidon Haliti, eshte shprehur se arti vjen ne Fier per nder te dites dhe javes europiane duke percjelle edhe mesazhe te qarta. Ekspozita eshte ndjekur me interes nga te pranishmit, ndersa kreu I bashkise se Fierit Armando Subashi ka shprehur vleresime maksimale per artistet dhe punen e tyre.

https://youtu.be/X82mnaKLjTY