Ballina Vendi AKSI LEVAN-TEPELENE, RRUGA QE PARAQET RREZIKSHMERI PER BANORET DHE UDHETARET

AKSI LEVAN-TEPELENE, RRUGA QE PARAQET RREZIKSHMERI PER BANORET DHE UDHETARET

2

Por cfare e ben kete rruge te rrezikshme. Shpejtesia e e madhe te cilen levizin drejtuesit e automjeteve eshte njera ane, ndersa mungesa e ndricimit gjate nates si dhe mbikalimeve apo nenkalimeve, eshte ana tjeter. Ne kemi pare nje dite pas aksidentit, pikerisht aksin Levan-Tepelene, aty ku banore te zones tregojne se sa e rrezikshme eshte kjo rruge.

https://youtu.be/19MlSk4OP5E