Ballina Vendi 565 VENDE TE LIRA PUNE NE FIER, ULET NDJESHEM NUMRI I TE...

565 VENDE TE LIRA PUNE NE FIER, ULET NDJESHEM NUMRI I TE PAPUNEVE

3

Nje dite pas 1 Majit, dites nderkombetare te punetoreve, dalin shifrat e te punekerkuesve dhe te punesuarve ne Fier. Burime zyrtare nga Drejtoria Rajonale e Punesimit ne Fier kane bere me dije se krahasuar me te njejten periudhe te vitit te kaluar eshte reduktuar ndjeshme numri I te papuneve ne Qarkun e Fierit. Po te njejtat burime kane deklaruar se aktualisht ne Fier ka 656 vende te lira pune, por cuditerisht, ka nga ata punekerkues qe nuk duan te shkojne ne pune

 

https://youtu.be/s7F5P50JRq4