Ballina Vendi 25 VITE PA ASNJE NDERHYRJE, PASTROHET PERROI I FRASHERIT

25 VITE PA ASNJE NDERHYRJE, PASTROHET PERROI I FRASHERIT

2

Drejtoria e Ujitjes dhe Kullimit Fier, fale kembenguljes se deputetes Antoneta Dhima dhe Bashkise Patos, ka mundesuar pastrimin e Perroit te Frasherit. Prej rreth 25 vitesh ne kete perrua nuk ishte vene dore, duke e lene ate totalisht jashte funksionit, madje duke e kthyer ne shqetesim madhor per banoret.

 

 

 

https://youtu.be/ecgbcyPWIwg