Ballina Vendi 14 MARSI NE FIER, FESTOHET DITA E VERES

14 MARSI NE FIER, FESTOHET DITA E VERES

3

Mes ngjyrave pa fund, muzikes, kengeve e valles, Fieri ka festuar ne kete 14 Mars diten e veres. Kjo dite feste eshte shoqeruar me aktivitete te larmishme qe kane terhequr vemendjen e qytetareve te shumte. Eshte kthyer ne tradite tashme qe ne Fier te zhvillohen te tilla veprimtari ne kuader te kesaj dite, e cila I jep mireseardhjen stines se luleve dhe diellit.

https://youtu.be/FKdatSgFiiU