Ballina Vendi ZV KRYEMINISTRI BRACE NE PATOS, VIZITON ZYREN ME NJE NDALESE DHE ...

ZV KRYEMINISTRI BRACE NE PATOS, VIZITON ZYREN ME NJE NDALESE DHE SHERBIMET ADISA

2

Zv. Kryeministri Erion Brace shte ndalur ne nje vizite ne qytetin e Patosit ku ka pare nga afer  zyrtar e reja te sherbimti me nje ndalese dhe ADISA, sherbime qe I jane shtuar sefundmi bashkise se qyteti. Shoqeruar nga kryebashkiakja Rajmonda Balilaj dhe deputetja Antoneta Dhima, Brace eshte ndalur edhe tek situata politike ne vend dhe gjetja e gjuhes mes paleve, ndersa ka shtuar se kjo qeveri eshte legjitime, pasi ka ardhur nga zgjedhje legjitime.

https://youtu.be/BHwhsWBTjUU