Ballina Vendi VLORE, GJENDET NJE GRANATE NE RRUGE POLICIA BERI SHPERTHIM TE KONTROLLUAR

VLORE, GJENDET NJE GRANATE NE RRUGE POLICIA BERI SHPERTHIM TE KONTROLLUAR

3

Nje granate e pashperthyer u gjet ne rruge, ne qytetin e Vlores. Sipas informacioneve te policise, granata ka qene pa sigurise, e mbuluar me dhe ne ane te rruges, prane oborrit te nje banese. Mendohet se ajo mund te kete dale ne siperfaqe pas reshjeve te shiut. Pavaresisht mungeses se rrezikut policia rrethoi vendin dhe beri shperthimin  e kontrolluar te saj.

https://youtu.be/gDnYFDgOtZI