tvkombi
tvkombi

VIJON RIKONSTRUKSIONI I SHKOLLES ARTISTIKE “JAKOV XOXA”

Vendi

Publikuar ne:18:13 - 08/12/2018

Vijon me ritme te shpejta puna per ndertimin e nje korpusi te vertete arti ne shkollen artistike “Jakov Xoxa” ne Fier. Specialist dhe punonjes ndertimi po punojne per transformimin e godines kryesore te kesaj shkolle, e cila kishte nevoje per nderhyrje.  Kjo eshte faza e dyte e nderhyrjeve ne kete shkolle, nga bankat e se ciles kane dale emra te njohur te botes se artit dhe kultures.

https://youtu.be/HNfQfF1cjns

Ju sugjerojmë