Ballina Vendi VELLAI I KRESHNIK BEQIRAJT: TE ZBARDHET E VERTETA PER VRASJEN E VELLAIT...

VELLAI I KRESHNIK BEQIRAJT: TE ZBARDHET E VERTETA PER VRASJEN E VELLAIT TIM

3

Vellai i Kreshnik Beqirajt, Donjet Beqiraj ka folur ne lidhur me vrasjen e vellait te tij nga Albert Zekaj. Ai ka deklaruar se kishin raportuar zhdukjen e vellait te tij, duke theksuar se nuk e besonte se ai mund te ishte larguar nga banesa, pasi ai ishte ne pune. Donjeti ka shtuar se ka besim tek drejtesia dhe se priten te tjera fakte  qe do te hedhin drite mbi kete ngjarje.

https://youtu.be/Ofr4TYLIuGg