Ballina Vendi Ukraina e gjunjezuar nga lufta!Fotot e meposhme tregojne copeza realiteti.Njerez te gjakosur...

Ukraina e gjunjezuar nga lufta!Fotot e meposhme tregojne copeza realiteti.Njerez te gjakosur dhe familje qe enden aeroprtove duke menduarqe ti shpetojne agresionit rus

2

Ukrainasit u zgjuan nga bombardimet ruse mëngjesin e sotëm, duke shkaktuar frikë e panik në të gjithë botën. Njerëz të gjakosur, rrugë nën flakë dhe qielli i ‘pushtuar’ nga tymi, janë këto pamjet e trishta nga Ukraina, teksa mijëra njerëz po largohen nga vendi i tyre. Rrugët e Kievit janë bllokuar nga trafiku, ndërsa kudo shihen njerëz të tmerruar që përpiqen të gjejnë një strehë të sigurt.