Ballina Vendi U NGRITEN NE PROTESTA NE FIER DHE ROSKOVEC, GJYKATA MERR VENDIMIN PER...

U NGRITEN NE PROTESTA NE FIER DHE ROSKOVEC, GJYKATA MERR VENDIMIN PER 4 TE NDALUARIT

2

Gjykata e Fierit ka dhene masen “Detyrim Paraqitje” per kater te ndaluarit per protesten  e organizur ne 8 mars ne Patos dhe Roskovec.Pas nje séance qe zgjati per rreth dy ore Gjykata vendosi te njejten mase per Behar Xhelon, Besnik Jaupajn, Gezim Ballen si edhe Hysen Hoxhen, te cilet u arrestuan nga policia me akuzen ‘Pengimi i qarkullimit te mjeteve te transportit” dhe “Organizimi dhe pjesemarrja ne grumbullime dhe manifestime te paligjshme”

https://youtu.be/UaDWYkwRBPg