Ballina Vendi Trafik droge Itali-Shqipëri, 11 të arrestuar, mes tyre 6 shqiptarë

Trafik droge Itali-Shqipëri, 11 të arrestuar, mes tyre 6 shqiptarë

1

Policia italiane ka arrestuar 11 persona për trafik droge.

Mësohet se bëhet fjalë për 5 italianë dhe 6 shqiptarë.

Droga transportohej në Pulia dhe më pas shpërndahej edhe në rajone të tjera.