Ballina Vendi TIMO LULE, “NDER I QARKUT FIER”

TIMO LULE, “NDER I QARKUT FIER”

2

Pas propozimit te nje grupi intelektualesh dhe artistesh, keshilli I qarkut Fier ka vendosur te nderoj me titullin “Nder I qarkut Fier” Timo Lulen, nje emer  I njohur ne fushen e kenges dhe krijimtarise Fierak. Ne prani te Prefekti te Qarkut Fier, nenkryetares se Bashkise, miqve e te ftuarve te shumte, eshte bere edhe dorezimi I titullit, ndersa per jeten dhe veprimtarine e Timo Lules eshte shfaqur edhe nje dokumentar.

 

https://youtu.be/F7rZyCrE5yU