Ballina Vendi TARIFE E ULET PER TRANSPORTIN, PRINDER E NXENES NE PROTESTE NE MALLAKASTER

TARIFE E ULET PER TRANSPORTIN, PRINDER E NXENES NE PROTESTE NE MALLAKASTER

3

Prinder te 16 nxenesve te cilet aktualisht frekuentojne shkollen e Visokes ne Mallakaster jane ngritur diten e sotme ne proteste perpara Bashkise. Ata kane theksuar se pas mbylljes se shkolles se Ngracies, nxenesit shkojne ne shkollen e Visokes, nderkohe qe tarifa e transportit eshte e pamjaftueshme. Per rastin ne fjale kane reaguar Kreu I Zyres Arsimore dhe Nenkryetari I Bashkise Mallakaster.

 

https://youtu.be/DS_R_9eQUsg