Ballina Vendi SUBASHI: STADIUMI I RI, NJE TJETER PROJEKT QE DO TE ZBATOHET

SUBASHI: STADIUMI I RI, NJE TJETER PROJEKT QE DO TE ZBATOHET

2

Vemendja qe I eshte kushtuar sporit nga bashkia e Fierit eshte e madhe, e per me teper tani kur pritet te filloj ndertimi I pallatit te ri te sporteve dhe projektimi I nje stadium te ri. Lajmi qe ne Fier do te filloj puna per nje stadium te ri dhe modern u dha nga vete Kryeministri Rama, ndersa nje fakt I tille pohoet edhe kryebashkiaku Armando Subashi.

https://youtu.be/jH5WqJwOBqo