Ballina Vendi SUBASHI: PAS KANALEVE KULLUES DO TE PASTROHEN KANALET VADITES

SUBASHI: PAS KANALEVE KULLUES DO TE PASTROHEN KANALET VADITES

5

Punimet qe po kryehen ne perroin e Koshovices, jane inspektuar nga kreu I Bashkise se Fierit Armano Subashi. Ky I fundit ka pare nga afer punen qe po behet ne kete kanal, I cili garanton kullimin e rreth 80 hektareve toke si dhe te gjithe kodres perreth. Kryebashkiaku Subashi ka shtuar se pas kanaleve kullues, puna do te vijoj me sistemin e vaditjes.

https://youtu.be/Xfq9s-jFwgw