Ballina Vendi STOP DHUNES ME BAZE GJINORE, TAKIM NE “JANAQ KILICA”

STOP DHUNES ME BAZE GJINORE, TAKIM NE “JANAQ KILICA”

2

Kane nisur tashme aktivitetet mbi 16 ditet e aktivizimit kunder dhunes me baze gjinore, nje fushate globale kjo qe organizohet cdo vit. Ne kete kuader, qendra “Epoka e Re” ne bashkepunim me drejtorin vendore te Policise Fier, Drejtorine Arsimore dhe disa institucione te tjera, kane zhvilluar edhe disa takime, I radhes prej te cileve ishte ne gjimnazin “Janaq Kilica”.

 

https://youtu.be/3J-n2OYObY0