Ballina Vendi SPITALI AMERIKAN, VIZITA OKULISTIKE FALAS PER FEMIJET E QENDRES “HORIZONT”

SPITALI AMERIKAN, VIZITA OKULISTIKE FALAS PER FEMIJET E QENDRES “HORIZONT”

4

Ne spitalin Amerikan ne Fier jane realizuar me sukses vizitat e syve per 90 femije me aftesi ndryshe te cilet frekuentojne qendren “Horizont”.  Ne dispozicion te tyre jane vendosur mjeket okulist dhe pajisjet morderne te ketij spitali. Edhe prinderit e ketyre femijeve jane shprehur te kenaqur me te tilla bashkepunime qe vijne nga qendra “Horizont” dhe Bashkia e Fierit me Spitalin Amerikan.

https://youtu.be/MXVDVqhMjww