tvkombi
tvkombi

SITUATA POLITIKE NE VEND, FLET KOCO KOKEDHIMA

Vendi

Publikuar ne:16:38 - 22/09/2018

Nga qyteti I Fierit, kreu I “Zgjidhjes” Koco Kokedhima, eshte ndalur tek situata poliktike ne vend, levizjet e fundit dhe zgjedhjet e ardheshme lokale. Pyetjes nese “Zgjidhja” do te jete pjese e gares per kreret e Bashkive, Kokedhima ju pergjigje se vetem nese zgjedhjet jane te lira, do te behen pjese e tyre.

 

 

 

https://youtu.be/NpDcwaNmCs8

Ju sugjerojmë