Ballina Vendi SITUATA PAS TERHEQJES SE UJRAVE NE FERRAS, BEHET ANALIZA E DEMEVE TE...

SITUATA PAS TERHEQJES SE UJRAVE NE FERRAS, BEHET ANALIZA E DEMEVE TE SHKAKTUARA

4

Situata e krijuar nga permbytjet ka bere qe gjate gjithe kesaj periudhe ne terren te jete I pranishem shtabi I emergjencave, kryesuar nga Prefekti I qarkut Fier Baki Bala dhe kryetari I Bashkise se Fierit Armando Subashi. Sipas burimeve nga ky shtab behet me dije se jane 108 banesa te permbytura nga uji nga te  cilat 93 ne njesine administrative Levan e 15 te tjera ne  Frakull. Gjate ketyre 48 oreve jane evakuuar 8 familje ndersa nen pushtetin e ujit ndodhen rreth 3500 hektare toke.

https://youtu.be/kBBlPR3nMB4