Ballina Vendi SHTOHET NUMRI I VIZITOREVE NE APOLONI, HAPET MOZAIKU NE VILEN ME IMPLUVIUM

SHTOHET NUMRI I VIZITOREVE NE APOLONI, HAPET MOZAIKU NE VILEN ME IMPLUVIUM

2

Ne 6 muaj vizitoret kane qene plot 9 mije dhe ajo cka gjejne ne apoloni nuk gjendet askund tjeter. Keshtu do te shprehej drejtoresha e Parkut Arkeologjik te Apolonise, Ornela Dyrmishaj, e cila eshte ndalur tek ajo ck ate ofron ky park. Prej pak kohesh eshte hapur edhe mozaiku qe ndodhet ne Vilen me Impluvium, nje tjeter atraksion per vizitoret vendas dhe te huaj.

 

 

 

https://youtu.be/LPYb1KJ1Jtw