Ballina Vendi “SHTETI TE VERE DORE PER KUSHTET TONA TE PUNES”, NAFTETARET NE BALLSH...

“SHTETI TE VERE DORE PER KUSHTET TONA TE PUNES”, NAFTETARET NE BALLSH SERISH NE PROTESTE PARA UZINES

2

Naftetaret ne Ballsh kane dale serish ne protesta perpara Uzines. Naftetaret shprehen se nje reagim ka pasur dje ne faqen e kryeministrit Edi Rama dhe ndaj ata presin nderhyrjen e ketij te fundit per te zgjidhur situaten. Naftetaret kane thene se protestat nuk do te ndalen, madje nese nuk gjejne zgjidhje do te shkojne perpara ministrise se energjitikes.

https://www.youtube.com/watch?v=474qZggLMHk&feature=youtu.be