tvkombi
tvkombi

SHOQATA PATRIOTIKE “ÇAMERIA”, DEKLARATE PER MEDIAT

Vendi

Publikuar ne:17:15 - 22/02/2018

Ne nje deklarate per mediat, shoqata patriotike “Çameria”, dega Fier u ka bere thirrje te gjithe mbeshtetesve te saj te behen pjese e protestes se te shtunes e cila organizohet ne Tirane. Kreu I kesaj shoqate Besnik OSMËNI njeherazi ka shprehur shqetesimin dhe indinjaten per ecurine e deritanishme te bisedimeve dypaleshe mes Shqiperise dhe Greqise per te cilat, sipas tij, ka nje mungese te madhe transparence.

https://youtu.be/4TU_bdyO8tY

Ju sugjerojmë