Ballina Vendi SHOQATA E MBARESHTUESVE TE SHPENDEVE, KERKON TAKIM ME MINISTRIN E BUJQESISE

SHOQATA E MBARESHTUESVE TE SHPENDEVE, KERKON TAKIM ME MINISTRIN E BUJQESISE

2

Shoqata shqiptare e mbareshtrueseve te shpendeve dhe prodhuesit te mishit apelon per mungese te politkave zhvilluese ndaj shpendrritesve vendas.Ne nje takim te zhvilluar ne Lushnje,kryesia e kesaj shoqate ngriti si shqetesim mungesen e vemendjes per sigurine ushqimore. Gjate takimit eshte kerkuar edhe nje takim me ministrin e bujqesise.

 

 

 

https://youtu.be/SSAD7UHRUUk