Ballina Vendi SHEFI I STACIONIT TË POLICISË SË PATOSIT ËSHTË ARRESTUAR MBRËMJEN E DJESHME

SHEFI I STACIONIT TË POLICISË SË PATOSIT ËSHTË ARRESTUAR MBRËMJEN E DJESHME

3

Shefi i stacionit të policisë së Patosit është arrestuar mbrëmjen e djeshme pasi drejtonte makinën në gjendje të dehur.Flamur Veliu u përfshi në një aksident rrugor dhe pas verifikimeve rezultoi se ishte i dehur.

 

 

 

 

 

https://youtu.be/9DLN2Hfdp7k