Ballina Vendi RRITJA E TEMPERATURAVE, BASHKIA FIER MASA NDAJ ZJARREVE

RRITJA E TEMPERATURAVE, BASHKIA FIER MASA NDAJ ZJARREVE

2

Ne kuader te planit te masve te Bashkise Fier per stinen e nxehte tee res si dhe duke pare dhe rritjen e temperaturve te motit, jane shtuar masat ndaj zjarreve si ne banesa, pyje, kullota dhe toka bujqesore. Per te evitur problematikat kreu I emergjencave civile ne Bashkine e Fierit, ka dale ne nje konference per shtyp ku I ka bere thirrje banoreve dhe kryesist fermereve, te tregohen me te kujdesshem gjate kesaj periudhe

 

 

 

https://youtu.be/iF_DX09u28M