Ballina Vendi QEVERIA AMERIKANE DHE USAID, HAPEN ZYRAT ME NJE NDALESE NE BASHKINE PATOS

QEVERIA AMERIKANE DHE USAID, HAPEN ZYRAT ME NJE NDALESE NE BASHKINE PATOS

2

Nje financim I qeverise Amerikane, nepermjet USAID, prej 250 mije dollaresh ka bere te mundur hapjen e zyrave me nje ndalese ne Bashkine e Patosit dhe krijimin e mjediseve bashkekohore per nje salle te re keshilli bashkiak. Kryebashkiakja Rajmonda Balilaj eshte shprehur se keshtu marrin fund allakatjet e qytetareve. E pyetur per rikandidim ne zgjedhjet lokale te qershorit, kryebashkiakja Balilaj do te shprehej se eshte nje vendimarrje qe I takon Partise Socialiste.

https://youtu.be/x0j8M4noOZ0