Ballina Vendi Pushtimi i Ukrainës, Elisa Spiropali i përgjigjet Bashës: Qeveria ka marrë të...

Pushtimi i Ukrainës, Elisa Spiropali i përgjigjet Bashës: Qeveria ka marrë të gjitha masat!

2

Elisa Spiropali, i është përgjigjur Lulzim Bashës i cili i kërkoi shtetit shqiptar të marrë të gjitha masat për t’ju gjendur pranë qytetarëve Ukrainas, jeta e të cilëve është në rrezik pas nisjes së pushtimit rus. Spiropali tha se s’ka asnjë arsye për ta vënë në dyshim gatishmërinë dhe qëndrimin e Shqipërisë.“Jemi në koordinim të vazdhueshëm për këtë agreson të paprecedentë për një vend svoran si Ukraina. Jemi një ndër 44 shtete që ka miratuar rezolutën e samitit për Krimenë, për të mbështetur integritetin e Ukrainës dhe të drejtën e saj për rrugën perëndimore. S’ka arsye për të vendosur në dyshim qëndrimin e Shqipërisë.”-tha Spiropali.