Ballina Vendi PSIKOLOGIA: FEMIJET DUHET TE QENDROJNE ME TE AFERMIT, JO NE QENDRA SOCIALE

PSIKOLOGIA: FEMIJET DUHET TE QENDROJNE ME TE AFERMIT, JO NE QENDRA SOCIALE

2

Drama qe perjetojne femijet, sidomos pas ngjarjeve si ajo e Mallakastres, eshte e madhe. Psikologia klinike prane Gjykate se Shkalles se Pare ne Fier Esmeralda Dimo, eshte shprehur se problemi me i madh, jo vetem pas te tilla ngjarjeve, por edhe pas nje divorci, eshte jo vetem nje shperberje e familjes por edhe e tronditjeve qe perjetojne femijet. Sipas saj, menyra me e mire per keta femije eshte te kene mbeshtejen e psikologeve, e per me teper te jetojne ne ambient familjare dhe jo neper qendra sociale.

https://youtu.be/KnN8JtIhFqc