tvkombi
tvkombi

PATOS DHE ROSKOVEC, BANKERS PETROLEUM TAKIME INFORMUESE ME FERMERET

Vendi

Publikuar ne:18:35 - 15/03/2018

Kompania Bankers Petroleum dhe bashkite Roskovec e Patos po bashkepunojne per te mundesuar perfitimin e sa me shume fondeve financiare nga fermeret e zones se Patos-Marinzes. Ne kete kuader jane zhvilluar takime me fermere te dy bashkive, per ti informuar keta te fundit lidhur me mundesine qe u krijohet nga bankers petroleum per te perfituar lehtesi ne aplikim. Ne dispozicion te fermereve do te jete organizata e konsulences CBS, per t’i ndihmuar ata ne hartimin e projekteve qe te mund te perfitojne nga fondet e AZHBR.

https://youtu.be/DHmjrRelFEw

Ju sugjerojmë