Ballina Vendi NXENESIT E SHKOLLES “JANI BAKALLI” KANE NJE THIRRJE PER TE RRITURIT: MJAFT...

NXENESIT E SHKOLLES “JANI BAKALLI” KANE NJE THIRRJE PER TE RRITURIT: MJAFT DHUNES!

2

Mjaft dhunes. Ka qene kjo kryefjala e nje aktivitet organzuar nga nxnenesit e shkolles “Jani Bakalli” ne Fier. I ideuar  si nje aktivitet i plote per femije te Ciklit te Ulet , mesazhet kunder fenomenit te dhunes , u  percollen me ndjenje dhe vertetesi  permes recitimeve , dramatizimeve , lojerave muzikore,  posterave te bera nga vet femijet etj.

https://youtu.be/1yPJp6etMIM