tvkombi
tvkombi

NIS KAMPIONATI I SHAHUT NE QENDREN KULTURORE TE BASHKISE FIER

Vendi

Publikuar ne:19:50 - 20/02/2018

Qendra Kulturore e Bashkise se Fierit vijon te jete mikepritesja e aktiviteteve te ndryshme, kulturore dhe sportive. Sot ne kete qender ka marr startin kampionati I shahut per djem e vajza, nxenes te shkollave 9-vjecare e te mesme. Gara pritet te jete e forte dhe ne 1 mars te shpallen edhe fituesit.

https://youtu.be/Fa3fZ04DD0M

Ju sugjerojmë