Ballina Vendi NË NJË TAKIM ME STRUKTURAT E PARTISË DEMOKRATIKE DEGA FIER

NË NJË TAKIM ME STRUKTURAT E PARTISË DEMOKRATIKE DEGA FIER

2

Në një takim me strukturat e Partisë Demokratike Dega Fier deputetën Enkelejd Alibeaj , Luan Baci dhe ish deputeti Kozma Dashi kanë folur rreth zhvillimeve të fundit politike si dhe për aferat korruptive të mazhorances qeverisëse. Për ti qëndruar përballë qeverisë me të gjitha format e protestave, PD do të vazhdojë takimet e saj me të gjitha strukturat , për të qënë sa më pranë qytetarëve.

 

 

 

https://youtu.be/-LFb2Rd_ri0