Ballina Vendi NAFTETARET I RIKTHEHEN PROTESTAVE, KERKOJNE RIFILLIMIN E PUNES

NAFTETARET I RIKTHEHEN PROTESTAVE, KERKOJNE RIFILLIMIN E PUNES

4

Naftetaret e Ballshit dhe Fierit I jane rikthyer protestave. Te mbledhur perpara prefektures, edhe nje here ata kane kerkuar pagat e prapambetura, sigurimet shoqerore dhe per me teper rifillimin e punes. Ata kane thene se nese nuk marrin nje pergjigje, do te pershkallezojne protestat.

https://youtu.be/Fg9d_JfskWA