Ballina Vendi MUNGESA E RAMPAVE DHE ASHENSORIT, QYTETARET: TE GJENDET ZGJIDHJE PER ZYRAT E...

MUNGESA E RAMPAVE DHE ASHENSORIT, QYTETARET: TE GJENDET ZGJIDHJE PER ZYRAT E GJENDJES CIVILE

2

Prej kohesh tashme qytetaret Fierak ngren shqetesimin e mungeses se rampave apo ashensorit ne mjediset ku ndodhen zyrat e gjendjes civile. Te vendosura ne katin e trete te nje pallati, ato nuk ofrojne asnje akses per personat me aftesi te kufizuara apo moshen e trete. Keta te fundit kerkojne nderhyrjen e Bashkise Fier per te gjetur nje zgjidhje.

https://youtu.be/0LSRxhcDkDM