Ballina Vendi Mrekulli: Vogëlushja lind më 2:22 të datës 22:2:2022

Mrekulli: Vogëlushja lind më 2:22 të datës 22:2:2022

2

Dy-shi do të jenë një numër shumë i madh në jetën e vogëlushës në Karolinën e Veriut – për një arsye shumë të veçantë. Kjo për shkak se Judah Grace Spear lindi në orën 2:22 të mëngjesit të 22 shkurtit 2022 (22/2/22), e cila gjithashtu ishte dita e dytë e javës, e martë.

Rastësia ishte akoma më e madhe kur, Juda e vogël erdhi në botë në dhomën e lindjes nr. 2 në Qendrën Mjekësore Rajonale Alamance.

Por kjo nuk është as gjysma e asaj që e bën lindjen e Judës shumë të mirë për të qenë e vërtetë: Ajo është një bebe mrekullie në mënyra të tjera përtej ditëlindjes së saj.

Nëna e saj, Aberli, është një e mbijetuar e limfomës së Hodgkin dhe kishte frikë se trajtimet e kancerit që i shpëtuan jetën do ta bënin të pamundur një shtatzëni të suksesshme. “Ne zgjodhëm emrin Juda sepse do të thotë “lavdërim” në hebraisht,” tha ajo, sipas një njoftimi për lajmet e spitalit. “Ajo është fëmija ynë mrekulli.”

Aberli Spear u shpreh se lindja e vajzës së saj në një kohë unike nuk ishte në mendjen e saj kur po e lindte. “Dëgjova të gjitha infermieret që bërtisnin nga emocionet dhe më thosha: ‘Çfarë po ndodh?’”, tha Aberli Spear. “Unë e pashë dhe më pas më komunikuan se kishte lindur në orën 2:22.”

Koha e lindjes së Judës është dyfish emocionuese sepse një “2/22/22” nuk do të ndodhë përsëri deri të martën në vitin 2422 – katër shekuj nga tani, sipas Shërbimit Kombëtar të Motit.