Ballina Vendi MINISTRI I MJEDISIT DHE TURIZMIT BLENDI KLOSI KA SHKUAR NË FAMILJEN VRENOZI

MINISTRI I MJEDISIT DHE TURIZMIT BLENDI KLOSI KA SHKUAR NË FAMILJEN VRENOZI

4

Ministri i Mjedisit dhe Turizmit Blendi Klosi ka shkuar në familjen Vrenozi në Fier aty ku janë hapur dyert e mortit. Ai i shprehu ngushëllime familjes së 53 vjeçarit. Pas vizitës Klosi deklaroi se Agur Vrenozi bëri një akt heroik të një njeriu të përgjegjshëm. Sipas Klosit ai është shembulli i cili donte që Fieri dhe Shqipëria të mos ishte kjo që është sot.

https://youtu.be/QF_iI9RdBdk