Ballina Vendi MBYLLJA E KLASAVE KOLEKTIVE, PRINDERIT E BOCOVES NE PROTESTE. REAGON DREJTORI

MBYLLJA E KLASAVE KOLEKTIVE, PRINDERIT E BOCOVES NE PROTESTE. REAGON DREJTORI

2

Prinderit e disa femijeve te cilet frekuentonin shkollen e fshatit Boçove, kane protestuar mengjesin e sotem per mbylljen e shkolles duke theksuar faktin se nuk u eshtw marr mendimi dhe se institucionet nuk kane zgjidhur transportin e femijeve deri ne fshatin Bishan ku duhet te vazhdojne shkollen ne vazhdimesi. Keto deklarata jane hedhur poshte nga drejtori I shkolles, I cili disponon edhe marrveshjet e bera nga vete prinderit, ndersa sipas tij eshte siguruar gjithcka per mbarevajtjen e procesit mesimor. Protesta u mbeshtet edhe nga deputeti demokrat Luan Baci.

 

https://youtu.be/JOiru9E5jLE