Ballina Vendi MBYLLEN LOJRAT OLIMPIKE NE SHKOLLEN E KRAPSIT, DAR FIER VLERESON PUNEN E...

MBYLLEN LOJRAT OLIMPIKE NE SHKOLLEN E KRAPSIT, DAR FIER VLERESON PUNEN E MESUESVE

2

U  zhvillua diten e sotme ne shkollen “Shyqyri Behari”, Kraps mbyllja e lojrave olimpike, me bashkepunim dhe perfaqesim dinjitoz te  shkollave 9 vjecare, “5 Deshmoret” Patos fshat dhe shkolles “3 Deshmoret” Lalar. Puna e bere nga nxenesit dhe mesuesit u vleresuar edhe nga kreu I Drejtorise Arsimore Fier, Yllka Beci.

https://youtu.be/HLTF6k8r8L0