Ballina Vendi Mbërrin sot në atdhe trupi i ish-Presidentit Bujar Nishani

Mbërrin sot në atdhe trupi i ish-Presidentit Bujar Nishani

1
Nishani Bujar0analiza 671x450

Mbërrin sot në atdhe trupi i pajetë i ish-Presidentit të Republikës, Bujar Nishani, i cili ndërroi jetë në një spital në Berlin.

Mësohet se në nder të tij do të zhvillohen homazhe përgjatë dy ditëve, 1 dhe 2 qershor në ambientet e Presidencës. Të enjten ish-presidenti do të përcillet në banesën e fundit në varrezat e Sharrës në Tiranë.