Ballina Vendi MANASTIRLIU FIRMOS URDHRIN: REGJIM I RI NE SPITALE

MANASTIRLIU FIRMOS URDHRIN: REGJIM I RI NE SPITALE

2

Zyrtarizohet regjimi i ri ne spitale, me disiplinimin e orarit te vizitave te familjareve. Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ka firmosur urdhrin per regjimin e disiplines dhe rregullave per aksesin e vizitoreve ne çdo spital universitar, rajonal dhe bashkiak ne vend. Vizitat e familjareve ne sherbimet me shtreter do te kryhen dy here ne dite, vizitat ne sherbimin e reanimacionit dy here ne dite nga nje ore ndersa do te merren masa edhe per disiplinimin dhe rregullin ne sherbimet e urgjences, duke mos lejuar prezencen e personave te pa-autorizuar

https://youtu.be/wckbFDLxWBw