Ballina Vendi “KROSI I VJESHTES”, ZHVILLOHET AKTIVITETI I PERVITSHEM SPORTIV

“KROSI I VJESHTES”, ZHVILLOHET AKTIVITETI I PERVITSHEM SPORTIV

2

Nxenes te shkollave te ndryshme, publike dhe jopublike, jane bere pjese e krosit te vjeshtes, nja aktivitet sportiv ky organizuar nga Qendra Kulturore e Bashkise se Fierit. Nxenesit nga klasa e 6 deri ne te 12 garuan mes njeri tjetrit, duke treguar edhe nje here se sa I rendesishem eshte masivizimi I sporteve dhe integrimi I te rinjve ne aktivitete sportive.

 

 

 

https://youtu.be/QVffgEl9NLY