tvkombi
tvkombi

KONTROLLET: BLLOKOHEN TAKSITE E PALICENSUARA NE VLORE

Vendi

Publikuar ne:15:57 - 13/07/2018

Ka mjatuar nje dite kontroll nga ana e policise rrugore ne Vlore dhe jane bllokuar rreth 30 automjete, te cilat ushtronin aktivitetin taksi pa license. Per shefin e policise rrugore ne qytetin bregdetar, qellim kryesor mbetet evitimi dhe goditja e te gjitha rasteve problematiuke gjate sezonit turistik.

 

 

 

https://youtu.be/kmuzg01triE

Ju sugjerojmë