Ballina Vendi KESHILLTARET E LSI NE FIER, NDIHMA PER 70 FAMILJE NE NEVOJE

KESHILLTARET E LSI NE FIER, NDIHMA PER 70 FAMILJE NE NEVOJE

2

Fale nje inisiative te ndermarre nga keshilltaret bashkiak te Levizjes Socialiste per Integrim ne Fier, diten e sotme jane shperndare pako ushqimore per 70 familje ne nevoje, kryesisht persona me aftesi ndryshe dhe femije jetim. Ne prani te deputetes se kesaj force politike Kejdi Mehmeti, kreut te kesaj force politike per Fierin Arben Cuko, anetareve te LSI ne keshillin bashkiak si dhe sipmatizanteve te kesaj force politike eshte bere edhe shperndarja e pakove ushqimore, fale edhe bashkepunimit me fondacionin “Halilaj” dhe shoqaten humanitare “3 dhjetori”.

https://youtu.be/S-V7WnlgAFY