Ballina Vendi Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten euro dhe dollari

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten euro dhe dollari

2

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 103.7 lekë dhe do të shitet me 105.2 lekë.

Monedha evropiane euro do te blihet me 112.5 lekë dhe do të shitet me 114 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 114.6 lekë dhe do të shitet me 116.1 lekë, ndërsa paundi britanik do të blihet me 128.6 lekë dhe do të shitet me 120.1 lekë.