Ballina Vendi Karriera e Dua Lipes do te menaxhohet nga babai i saj!

Karriera e Dua Lipes do te menaxhohet nga babai i saj!

2

Javën e kaluar, u konfirmua se Dua Lipa kishte ndarë rrugët me menaxherin e vjetër Ben Mawson dhe firmën e menaxhimit, Tap Management. Karriera e artistes fituese të Grammy-it është ka kapur qiellin vitet e fundit, veçanërisht pas publikimit të albumit të saj mega-hit 2020 Future Nostalgia. Gjatë fundjavës, dolën raporte se ndarja e yllit me TaP kishte rrënjë në një mosmarrëveshje rreth të ardhurave. Duke cituar burime të industrisë muzikore, Daily Mail raportoi se largimi i Lipës ishte “i lidhur me madhësinë e prerjes që ajo merr nga regjistrimet dhe marrëveshjet tregtare të negociuara në emër të saj” nga Tap. Për më tepër, Daily Mail raportoi se babai i Duas, Dukagjin Lipa, tani do të marrë përsipër detyrat e menaxhimit të yllit botëror.